De vrouw van de zee, andere datum

Gepubliceerd op: vr 11 november 2016, 10:50u

De Vrouw van de Zee
verplaatst naar
vrijdag 12 mei
en zaterdag 13 mei

Velen van u hebben het vernomen: in de dagen voorafgaand aan onze geplande voorstelling op 17 en 18 maart is brand ontstaan in Zaal Balk. De brand kon tijdig geblust worden maar er was wel veel rookontwikkeling en roet. Zaal Balk moest grondig schoon gemaakt worden. Gelukkig konden we de voorstelling verplaatsen naar vrijdag 12 en zaterdag 13 mei.

Kaarten blijven geldig

Heeft u een kaartje voor 17 maart dan kunt u hiermee op vrijdag 12 mei de voorstelling bezoeken. Heeft u een kaartje voor 18 maart dan kunt u hiermee op zaterdag 13 mei naar de voorstelling.

Kaarten ruilen

Als u liever op zaterdag wilt komen, of vice versa, en u heeft via onze site kaartjes gekocht stuur ons dan graag via email een bericht op kaartverkoop@kamereendracht.nl. In het geval dat u geen van beide data kunt, dan retourneren wij u het bedrag van de entreekaartjes. Heeft u bij het kappertje kaarten gekocht, dan kunt u tot 21 april bij het Kappertje ruilen of geld terugvragen bij inlevering van uw kaartje. Let op, na 21 april is ruilen van dag of geld retour vragen niet meer mogelijk.

Kaartverkoop

We hebben al kunnen zien dat De vrouw van de Zee een hele mooie voorstelling gaat worden. U kunt nog kaarten bestellen via www.kamereendracht.nl of kopen bij Het Kappertje, Hoofdstraat 29, Zuidhorn. 

Online kaarten bestellen →

.


De vrouw van de Zee

De vrouw van de Zee is een meeslepend, gevoelig en deels ook humoristisch drama van de grote Noorse toneelschrijver Henrik Ibsen, die het stuk in 1888 de wereld in stuurde.

Het stuk speelt zich in een zomer af, in het kustgebied van Noorwegen: zee en fjorden en heuvels. Centraal staat de familie Wangel: een vader, twee thuiswonende dochters en Ellida, de tweede vrouw van vader Wangel. Ellida staat in het dorp waar Wangel zijn dokterspraktijk heeft, bekend als de vrouw van de zee, omdat ze elke dag een duik neemt in het water van de fjord.

De komst van een oude vriend brengt aan het licht dat het huwelijk van de dokter en Ellida vastzit, als twee schepen op dezelfde zandbank. Ze houden van elkaar, dat weten ze zeker, maar ze kunnen elkaar niet bereiken. Ellida draagt een geheim met zich mee, dat langzaam aan het licht komt. En dokter Wangel ontdekt dat hij nooit echt zijn best heeft gedaan om Ellida te leren kennen.

Regie: Nico van der Wijk.
Met: Nicole van de Beek, Fia Bolhuis, Remcke Brouwer,
Herry Cornelius, Cornelius Hasselblatt, Rob van der Meulen,
Elisa Noordermeer en Ischa Wieselmann